Unge

Unge

Måske er du selv opmærksom på, at der er ting i dit liv der "driller" netop nu. Det kan også være dine forældre, andre familiemedlemmer, en studievejleder eller en kontaktperson, som synes du mistrives, eller måske vil have gavn af at tale med en psykolog.


Jeg taler med rigtig mange unge mennesker i mit arbejde. Min oplevelse er, at der er meget at forholde sig til, når man er ung. Mange beslutninger om livet og forventninger fra omgivelserne.


Jeg vil hjælpe dig med at få overblik over det der er svært lige nu og finde ud af, hvordan du kan klare det på en måde, som du bliver tilfreds med. Når livet er svært kan angst, depression, selvskade, spiseforstyrrelse og misbrug melde sig. Vi kan sammen finde frem til, hvad der er vigtigt for dig i dit liv, dine værdier, behov, ønsker, håb og drømme. Det kan være med til at pejle dig i retning af nogle handlinger, som skaber et meningsfuldt liv for dig.


Når du taler med mig, er det ligesom hos lægen. Jeg har tavshedspligt. Det du fortæller mig må jeg ikke fortælle videre til nogen, heller ikke dine forældre. Det er kun hvis du giver mig tilladelse, at jeg må videregive det du har sagt eller detaljer om dig til andre.