Supervision

Supervision

 

Jeg tilbyder supervision til psykologer, som er på vej i mod autorisation, såvel individuelt som i gruppe. Jeg tilbyder også supervision af andre faggrupper, fx professionelle der arbejder med behandling, terapi, konsulentfuntioner, eller rådgivning, dvs. indenfor  den sociale sektor, sundhedssektoren, undervisningssektoren og pædagogik.


Supervision er en måde at arbejde med at skabe et bedre fagligt overblik over sine forståelses- og handlemuligheder. I supervsion søger vi efter nye forståelser, nye vinkler, nye måder at gå til svære sager- og efter ny energi, når du er kørt træt.


Emnerne kan strække sig vidt - fra dilemmaer i forhold til  personlig stil, over organisatoriske spørgsmål og til mere traditionel sagssupervision, og tilgangen vil naturligt  variere i relation til emnet.


Supervisionen foregår på et systemisk og narrativt grundlag. Foregår det i gruppe, involveres gruppen- eksempelvis som reflekterende team eller outsider witness team. Er hele gruppen involveret i problemstillingen, som det ofte er tilfældet i personalesupervision, finder vi alternative måder at bruge gruppen kreativt.